Serenade voor Valentijn

Serenade voor Valentijn

Een kaartje, een bos bloemen, een doos bonbons… wilt u uw Valentijn dit jaar écht verrassen? Geef hem of haar dan een serenade cadeau!

Uit onderzoek van een online kaartenwinkel blijkt dat een kwart van de vrouwen verwacht dat haar geliefde iets voor haar doet op 14 februari. Zij is dan ook teleurgesteld als haar partner niets doet aan Valentijnsdag.

Met Valentijnsdag kunt u dit jaar extra romantisch uitpakken met een heuse serenade. Het Goudse duo Persephone Abbott (sopraan) en Annemarie van Prooijen (viool) heeft speciaal voor uw geliefde een aantal prachtige romantische liederen geselecteerd.

Op Valentijnsdag, donderdag 14 februari 2013, staat het duo vanaf 12:30 voor u klaar. Op een locatie naar wens spelen zij een serenade van ongeveer tien minuten. Het kost u slechts € 15,= maar de reactie van uw geliefde is natuurlijk onbetaalbaar.

Alvast een voorproefje van het duo: https://soundcloud.com/annemarie-hornes-van-prooijen/sets/gustav-holst-four-songs-for

Om het duo te reserveren, en voor extra’s zoals een bloemetje of een bonbonnetje, mailt u naar info@musecology.nl of belt u Olaf Hornes 06 55 85 75 17

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.