Mascotte

Mascotte

Enige tijd geleden heb ik Jet Crielaard van jetjeskunst in Gouda gevraagd mee te denken over een mascotte voor de stichting.
Na een lang gesprek over kunst en cultuur vonden we een werkbaar model waar Jet op ongelooflijk knappe wijze letterlijk handen en voeten heeft gegeven.
We hebben via email nog wat details doorgenomen maar vandaag, 9 april 2013, is het “echt” geworden: Stichting Musecology heeft een mascotte.

Boy George

De mascotte van Musecology ontworpen door Jet H.H. Crielaart

Zoals iedere mascotte heeft ook die van ons een naam, “Boy George” voluit, maar “BG” mag ook. Een naam die via Chameleon en Culture Club wonderwel past bij de stichting.

Jet, dank je wel voor je prachtige creatie. Ik verklap hierbij  dan ook maar dat er niet alleen een “plaatje” van BG bestaat maar dat ze werkt aan een beeld van onze mascotte dat tijdens onze openbare uitvoeringen altijd een zichtbaar plekje zal hebben.

Met onze mascotte gaat natuurlijk nog wel meer gebeuren dan alleen maar als plaatje op alle documenten die vanaf nu verstuurd worden staan, we gaan buttons maken, t-shirts bedrukken, sleutelhangers maken, etc. en daarmee proberen we nog meer fondsen binnen te halen.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.