Het eerste concert in het Huis van de Stad

Het eerste concert in het Huis van de Stad

Op 22 februari vond het eerste concert in het Huis van de Stad plaats. En wat een overweldigend succes was dit. Een dag voor de voorstelling ontving ik een boodschap van de gemeente dat ook Daphne Bergman, onze wethouder van cultuur, een kijkje zou komen nemen. 40 stoelen hadden we klaar staan en stonden rond half drie gespannen uit te kijken naar de eerste bezoekers. Misschien niet verbazingwekkend, maar een eerste concert en dan ook nog de wethouder die komt kijken geeft wel wat spanning. Iets voor drie uur hebben we naast de reeds opgestelde stoelen uit alle hoeken en gaten in het Huis van de Stad extra stoelen moeten aanslepen om de zestig bezoekers die zich hadden gemeld een plaatsje te geven.

De sponsors van deze middag, lokale bedrijven uit Gouda, hebben het mogelijk gemaakt de luisteraars en kijkers een mooie middag te geven en daarbij de kunstenaars die hier hard voor hebben moeten werken een financiele vergoeding te geven voor het prachtige spel dat zij die middag lieten horen. Onderstaande sponsors hebben bijgedragen:

RTV-Gouda-blog Viooltalent-blogpluszorg-blog JP-blogOpen-Coffee-blog  Delicious-blogcox5

 

Natuurlijk alle medewerkers van de gemeente Gouda die hebben geholpen op die vrijdag met de stoelen, catering, en algemene zaken. Bedankt allemaal voor het mogelijk maken van een stukje cultuur in Gouda.

 

warchild_logoDoor de War Child actie op 29 maart, is het eerstvolgende concert gepland op 26 april. We geven deze dag graag op voor deze actie. Hopelijk zien we iedereen dan weer terug, en hopen op nog veel meer bezoekers op die dag in het Huis van de stad.

 

Share

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.