een terugblik naar de concerten van juni 2013

een terugblik naar de concerten van juni 2013

In het Huis van de Stad gaf het Camerata Ardesko, in zijn volle bezetting van 15 strijkers een wervelend concert. Naast de gespeelde stukken was er ruimschoots uitleg over de componisten en de gespeelde stukken. Er was een veelheid aan nationaliteiten samen in een orkest, zonder dirigent, maar geleid door een meespelende violiste.

Op het repertoire stonden onder andere stukken van J.S. Bach, A. Vivaldi, E. Grieg en A. Piazzolla

Het laatste concert in het Huis van de Stad van seizoen 2012-2013 trok net als tijdens alle voorgaande concerten ruim 60 bezoekers, wat de noodzaak voor de stichting bevestigt. Namens de artiesten willen we alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun komst.

Gelukkig zijn de concerten altijd in goed overleg met de exposities die worden gehouden, en daar zullen we in het komende jaar meer gebruik van maken door lokale kunstenaars een aantal doeken te laten exposeren tijdens de concerten.

De laatste “aan de bar” werd door twee Amerikaanse meiden ingevuld, zij waren toevallig in Nederland en tijdens een gesprek dat ik met hen had over “aan de bar” stemden ze al toe te komen spelen, wetende dat donaties hun loon zouden bepalen.

Share

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.