Culture 2 Business

thumbbedrijflarge

De legitimatie van kunst

is een noodzakelijkheid waar onze overheid nogal laks mee is omgesprongen de laatste jaren. Subsidies hielden kunst gaande en een elite bepaalde wat wel en geen kunst was. De vervreemding en ontoegankelijkheid die is ontstaan heeft er toe geleid dat toen subsisies werden stopgezet die kunst mogelijk maakte, een groot gedeelte van de niet elite het geen barst interesseerde.

Stichting Musecology heeft als doel deze vervreemding te stoppen en te keren wat betekent dat kunst weer een deel moet worden van alle Nederlanders, ongeacht afkomst of toekomst of financiele positie. Naleving van artikel 27 van de universele rechten van de mens, ook in Nederland.

In het verlengde hier van hebben wij in Seats2meet.com eenSeats2meet.com partner gevonden die samen met de stichting een experiment start waar die hernieuwde kennismaking tussen kunst en Nederlander centraal staat en waar nieuwe mogelijkheden voor co-creatie worden onderzocht.

Vanaf februari 2013 start een pilot-project in Utrecht. voor deze pilot zijn we op zoek naar een ensemble dat door de wegvallende subsidie geen ruimte meer kan vinden om te repeteren.

Neem contact op als je meer wilt weten.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.